Ηλίας Γεωργιάδης

ilias georgiadis

Personal Narratives | Προσωπικές αφηγήσεις. Stereosis

Οι “προσωπικές αφηγήσεις” ειναι μια θεματική εκδήλωση και έχει ως σκοπό να φιλοξενεί στη Stereosis ένα φωτογράφο όπου και θα μας παρουσιάζει τις εικόνες του σε φιλικό περιβάλλον.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 20:30 καλεσμένος μας είναι
ο φωτογράφος Ηλίας Γεωργιάδης – Ilias Georgiadis

Γεννημένος στη Βόρεια Ελλάδα, ο Ηλίας άρχισε να πειραματίζεται με το φωτογραφικό μέσο στην ηλικία των 19 ετών. Μετά από εκτεταμένα ταξίδια το 2011, σταματά τις πανεπιστημιακές σπουδές του και αρχίζει να φωτογραφίζει με εμμονή. Το κύριο ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στη βάση των σημερινών κοινωνικών και διαπροσωπικών θεμάτων για την ανθρώπινη φύση. Μια προσέγγιση βασισμένη στην Ευρώπη, που ξεκίνησε το 2012 στην Ελλάδα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η πρώτη σειρά του έργου του Ηλία με τίτλο Over. State έχει προβληθεί σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ, ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο κι έχει παρουσιαστεί σε on-line και έντυπες δημοσιεύσεις. Το 2019, το Over.State δημοσιεύτηκε ως μονογραφία από τον εκδοτικό οίκο Blow Up Press (Βαρσοβία). Επί του παρόντος, ο Ηλίας εργάζεται στο νέο του βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το 2020.

http://www.iliasgeorgiadis.com/

Εισοδος Ελεύθερη – Free Entrance

Επιμέλεια | Curator :
Εμμανουήλ Παπαδόπουλος – Emmanouil Papadopoulos
https://www.stereosis.com/
#Stereosis#PersonalNarrative#Photography

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.